Education Ch. 21

Schedule for CH 21

Friday, April 19, 2019
12:00 PM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
1:30 PM School Board: March 18th (1 Hour 32 Minutes)
3:30 PM School Board: April 1st (1 Hour 45 Minutes)
5:30 PM Celebration of Song 2019
6:30 PM Merrimack Music Department: Cavalcade of Bands 2019
7:30 PM MHS at the NHMEA Large Group Concert Festival 2019
8:00 PM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
9:00 PM School Board: April 15th (1 Hour)
11:00 PM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School

Saturday, April 20, 2019
12:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
2:00 AM School Board: March 18th (1 Hour 32 Minutes)
4:00 AM School Board: April 1st (1 Hour 45 Minutes)
6:00 AM Celebration of Song 2019
7:00 AM Merrimack Music Department: Cavalcade of Bands 2019
8:00 AM MHS at the NHMEA Large Group Concert Festival 2019
8:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
9:30 AM School Board: April 15th (1 Hour)
11:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
12:30 PM Celebration of Song 2019
1:30 PM School Board: April 15th (1 Hour)
3:30 PM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
5:00 PM School Board: March 18th (1 Hour 32 Minutes)
7:00 PM School Board: April 1st (1 Hour 45 Minutes)
9:00 PM Celebration of Song 2019
10:00 PM Merrimack Music Department: Cavalcade of Bands 2019
11:00 PM MHS at the NHMEA Large Group Concert Festival 2019
11:30 PM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School

Sunday, April 21, 2019
12:30 AM School Board: April 15th (1 Hour)
2:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
3:30 AM Celebration of Song 2019
4:30 AM School Board: April 15th (1 Hour)
6:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
8:00 AM School Board: March 18th (1 Hour 32 Minutes)
10:00 AM School Board: April 1st (1 Hour 45 Minutes)
12:00 PM Celebration of Song 2019
1:00 PM Merrimack Music Department: Cavalcade of Bands 2019
2:00 PM MHS at the NHMEA Large Group Concert Festival 2019
2:30 PM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
3:30 PM School Board: April 15th (1 Hour)
5:30 PM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
6:30 PM Celebration of Song 2019
7:30 PM School Board: April 15th (1 Hour)
9:30 PM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
11:00 PM School Board: March 18th (1 Hour 32 Minutes)

Monday, April 22, 2019
1:00 AM School Board: April 1st (1 Hour 45 Minutes)
3:00 AM Celebration of Song 2019
4:00 AM Merrimack Music Department: Cavalcade of Bands 2019
5:00 AM MHS at the NHMEA Large Group Concert Festival 2019
5:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
6:30 AM School Board: April 15th (1 Hour)
8:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
9:30 AM Celebration of Song 2019
10:30 AM School Board: April 15th (1 Hour)

Tuesday, April 23, 2019
12:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
2:00 AM School Board: March 18th (1 Hour 32 Minutes)
4:00 AM School Board: April 1st (1 Hour 45 Minutes)
6:00 AM Celebration of Song 2019
7:00 AM Merrimack Music Department: Cavalcade of Bands 2019
8:00 AM MHS at the NHMEA Large Group Concert Festival 2019
8:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
9:30 AM School Board: April 15th (1 Hour)
11:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
12:30 PM Celebration of Song 2019
1:30 PM School Board: April 15th (1 Hour)
3:30 PM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
5:00 PM School Board: March 18th (1 Hour 32 Minutes)
7:00 PM School Board: April 1st (1 Hour 45 Minutes)
9:00 PM Celebration of Song 2019
10:00 PM Merrimack Music Department: Cavalcade of Bands 2019
11:00 PM MHS at the NHMEA Large Group Concert Festival 2019
11:30 PM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School

Wednesday, April 24, 2019
12:30 AM School Board: April 15th (1 Hour)
2:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
3:30 AM Celebration of Song 2019
4:30 AM School Board: April 15th (1 Hour)
6:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
8:00 AM School Board: March 18th (1 Hour 32 Minutes)
10:00 AM School Board: April 1st (1 Hour 45 Minutes)
12:00 PM Celebration of Song 2019
1:00 PM Merrimack Music Department: Cavalcade of Bands 2019
2:00 PM MHS at the NHMEA Large Group Concert Festival 2019
2:30 PM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
3:30 PM School Board: April 15th (1 Hour)
5:30 PM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School

Thursday, April 25, 2019
12:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
2:00 AM School Board: March 18th (1 Hour 32 Minutes)
4:00 AM School Board: April 1st (1 Hour 45 Minutes)
6:00 AM Celebration of Song 2019
7:00 AM Merrimack Music Department: Cavalcade of Bands 2019
8:00 AM MHS at the NHMEA Large Group Concert Festival 2019
8:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
9:30 AM School Board: April 15th (1 Hour)
11:30 AM 2019 Rotary 4-Way Speech Contest at Merrimack High School
12:30 PM Celebration of Song 2019
1:30 PM School Board: April 15th (1 Hour)