Government Ch. 20

Schedule for CH 20

Friday, September 15, 2017
11:30 AM Town Council: September 14th (2 Hours)
1:30 PM Zoning Board: August 30th (1 Hour 11 Minutes)
3:00 PM Planning Board: September 5th (4 Hours)
7:30 PM Governor’s Advisory Commission on Intermodal Transportation: September 12th (1 Hour)
9:00 PM Town Council: September 14th (2 Hours)
11:00 PM Zoning Board: August 30th (1 Hour 11 Minutes)

Saturday, September 16, 2017
12:30 AM Planning Board: September 5th (4 Hours)
5:00 AM Governor’s Advisory Commission on Intermodal Transportation: September 12th (1 Hour)
6:30 AM Conservation Commission: September 11th (3 Hours)
10:00 AM Town Council: September 14th (2 Hours)
12:00 PM Zoning Board: August 30th (1 Hour 11 Minutes)
1:30 PM Planning Board: September 5th (4 Hours)
6:00 PM Governor’s Advisory Commission on Intermodal Transportation: September 12th (1 Hour)
7:30 PM Town Council: September 14th (2 Hours)
9:30 PM Zoning Board: August 30th (1 Hour 11 Minutes)
11:01 PM Planning Board: September 5th (4 Hours)

Sunday, September 17, 2017
3:30 AM Governor’s Advisory Commission on Intermodal Transportation: September 12th (1 Hour)
5:00 AM Conservation Commission: September 11th (3 Hours)
8:30 AM Town Council: September 14th (2 Hours)
10:30 AM Zoning Board: August 30th (1 Hour 11 Minutes)
12:00 PM Planning Board: September 5th (4 Hours)
4:30 PM Governor’s Advisory Commission on Intermodal Transportation: September 12th (1 Hour)
6:00 PM Town Council: September 14th (2 Hours)
8:00 PM Zoning Board: August 30th (1 Hour 11 Minutes)
9:30 PM Planning Board: September 5th (4 Hours)

Monday, September 18, 2017
2:00 AM Governor’s Advisory Commission on Intermodal Transportation: September 12th (1 Hour)
3:30 AM Conservation Commission: September 11th (3 Hours)
7:00 AM Town Council: September 14th (2 Hours)
9:00 AM Zoning Board: August 30th (1 Hour 11 Minutes)
10:30 AM Planning Board: September 5th (4 Hours)
3:00 PM Governor’s Advisory Commission on Intermodal Transportation: September 12th (1 Hour)
4:30 PM Town Council: September 14th (2 Hours)
6:30 PM Zoning Board: August 30th (1 Hour 11 Minutes)
8:00 PM Planning Board: September 5th (4 Hours)

Tuesday, September 19, 2017
12:30 AM Governor’s Advisory Commission on Intermodal Transportation: September 12th (1 Hour)
2:00 AM Conservation Commission: September 11th (3 Hours)
5:30 AM Town Council: September 14th (2 Hours)
7:30 AM Zoning Board: August 30th (1 Hour 11 Minutes)
9:00 AM Planning Board: September 5th (4 Hours)
1:30 PM Governor’s Advisory Commission on Intermodal Transportation: September 12th (1 Hour)
3:00 PM Town Council: September 14th (2 Hours)

Wednesday, September 20, 2017
12:30 AM Zoning Board: August 30th (1 Hour 11 Minutes)
2:00 AM Planning Board: September 5th (4 Hours)
6:30 AM Governor’s Advisory Commission on Intermodal Transportation: September 12th (1 Hour)
8:00 AM Conservation Commission: September 11th (3 Hours)
11:30 AM Town Council: September 14th (2 Hours)
1:30 PM Zoning Board: August 30th (1 Hour 11 Minutes)
3:00 PM Planning Board: September 5th (4 Hours)
7:30 PM Governor’s Advisory Commission on Intermodal Transportation: September 12th (1 Hour)
9:00 PM Town Council: September 14th (2 Hours)

Thursday, September 21, 2017
12:30 AM Zoning Board: August 30th (1 Hour 11 Minutes)
2:00 AM Planning Board: September 5th (4 Hours)
6:30 AM Governor’s Advisory Commission on Intermodal Transportation: September 12th (1 Hour)
8:00 AM Conservation Commission: September 11th (3 Hours)
11:30 AM Town Council: September 14th (2 Hours)
1:30 PM Zoning Board: August 30th (1 Hour 11 Minutes)
3:00 PM Planning Board: September 5th (4 Hours)
7:30 PM Governor’s Advisory Commission on Intermodal Transportation: September 12th (1 Hour)
9:00 PM Town Council: September 14th (2 Hours)